Golvmontrar och podier

Kategorin Golvmontrar och podier innehåller både lösa podier och glasmontrar som är avsedda för att stå löst mitt på golv i butiker.


     -   Skyltpodie SUCCE - är ett väldigt flexibelt stapelbart podie där bara fantasin sätter gränsen för hur man kan bygga ihop och använda till olika skyltningar eller dekoration i receptioner, kontor, foajéer, skolor och hotell mm. De kan även användas till t.ex. skyltning av skor, kläder, blommor, bildelar, glas o porslin mm.


     -   Golvmontrar - glas kan ställas fristående eller i en kassadisk sektion där man har möjlighet att skydda sina produkter lite mer och då även med möjlighet till lås.


     -   Special - det är vi väldigt bra på, och många väljer att själva komma med tips och idéer på hur de vill ha sina montrar, då bygger vi och anpassar möbeln precis så som ni har behov av. 


     -   Kombinationer - en visningssida som ger er förslag och tips på hur man kan bygga och placera olika typer av podier med t.ex. Succe podier och glasmontrar mm. 

Tveka inte att  kontakta oss vid eventuella frågor eller önskemål med mejl på vår kontakt sida, eller ring oss direkt på 0479 -165 45