Kassadiskar & Receptioner

Vi har flera grupper av diskar, information om varje kategori följer nedan. Önskar ni en modell som ni inte hittar i standard utbudet, hör av er till oss så tar vi fram en special modell för dig. 


1 - Kassadisk Standard - Detta är våra standard diskar som trots sitt låga pris levereras med hög kvalitet i material och detaljer, och dessutom fullt monterade vid leverans för en snabb och enkel montering. 

2 - Kassadisk Standard "montera själv"  - Det är precis som det låter, kassadiskar i standard utförande som levereras i flata paket så ni själv monterar ihop disken vid leverans, detta ger ett mer fördelaktigt pris både på produkten och leveransen.  

3 - Kassadisk DEKOR - Diskar från vårt standard sortiment som förses med dekorplattor av olika slag på fronter och de sidor som är berörda i den kombination ni önskar beställa. Se dekorförslag i kategorin.  

4 - Kassadisk med front exponering - Diskar där det finns möjlighet att exponera varor på en spårpanel, glashyllor eller t.ex. invändigt i  en glasdisk. Används ofta i kiosker, bensinmackar och övrig detaljhandel. Levereras fullt monterade för en snabb och enkel montering.    

5 - Kassadisk med Glas - Diskar där man på något sätt har använt sig av glas för att t.ex. skapa ett rum för skyltning, eller som en skiva på toppen av disken.  

6 - Kassadisk Special  - Denna kategori är för dig där det inte passar med någon av våra standard diskar, eller att du önskar en special anpassad disk just för dig med olika material och färg mm. Vi tillverkar alla special diskar i eget snickeri och kan av den anledningen anpassa alla detaljer enligt önskemål. Se mer på https://butiksinredningar-osby.se/

7 - Receptioner - Receptioner finns i många olika modeller och anpassas ofta helt special så som ni önskar att det skall se ut med lådor och hyllor mm. 

 Våra diskar tillverkas i eget snickeri efter beställning, vissa diskar kan levereras med kort varsel vid behov.   

Normal leveranstid är ca: 10-15 arbetsdagar"1 -Kassadiskar Standard

Se mer


   
2 -Kassadiskar  Standard    "montera själv"

Se mer
3 -Kassadiskar Dekor-Fronter


  
4 -Kassadiskar             med           Front-exponering

Se mer    
5 -Kassadiskar med glas

Se mer6 -Kassadiskar special

Se mer7 -ReceptionerSe mer