Butikshyllor Metall


Metall hyllorna är ännu inte helt klart för webbhandel men det uppdateras succesivt, kontakta oss vid eventuella frågor eller önskemål på kontakt sidan eller ring oss på 0479 -165 45


Butikshyllor i metall är ett stort sortimentet som vänder sig till dig som behöver en stark, funktionell och mångsidig butiksinredning som kan användas till i princip alla sorter av butiker från livsmedel och dagligvaror till sällanköpsvaror. De används även ofta där du behöver lasta både stora, tunga och många produkter. 


Utbudet av tillbehör med spjut, konsoler, hyllor och prismärkning är väldigt stort, se mer i artiklarna, hittar du inte det du söker så hör gärna av dig, vi har ett stort utbud som inte finns på webbsidan ännu men som vi regelbundet uppdaterar sidan med.


Det finns olika kraftiga stativ beroende på behov, hör gärna av er till oss om vad ni söker så tar vi fram en offert på just det som du behöver.

Ring oss på 0479 - 165 45 eller skicka ett mail på vår kontaktsida:


OBS: Alla beställningar i detta sortiment debiteras frakt efter lagd order då det varierar väsentligt i pris beroende på val av produkter och omfattningen i storlek på produkterna. 

Inskickad order är bekräftad först när ni har tagit del av fraktkostnaden.STARTPAKET OCH ARTIKLAR:


OBS: DENNA SIDA ÄR UNDER UPPBYGGNAD OCH DET FYLLS PÅ ARTIKLAR REGELBUNDET