Skyltpodie - SUCCE

Skyltpodie SUCCE passar till alla typer av butiker, mässor, hotellreceptioner, offentliga miljöer, friytor i skolor, Café och restaurang mm...

-   De används bland annat till skyltning av skor och samtidigt ge en sittplats för utprovning

-  I entré och receptioner på företag där man vill skapa en varm och attraktiv känsla och kanske samtidigt ha en sittplats för väntande besök.   

-   I Klädbutik där man kan skapa olika höjder och "sortera" kläder i olika kategorier på olika höga plan eller färg för enklare översyn   

-   På olika typer av mässor där man vill lyfta fram en speciell produkt som står vid huvudgången och visar din produkt tydligt.

-   Butiker för glas och porslin för enkel uppdelning av alla modeller.   

-   Teknikartiklar kan sorteras på plan yta eller placeras i stört-korgar.    

-   Restauranger för att skapa en varm och exklusiv  och stämningsfull miljö tillsammans med sidenväxter och extra sittplats i t.e.x foajé eller som avdelning mellan bord.   

-   Hotell receptioner som vänt plats försedd med laddnings uttag för telefon och strömuttag

-  Detaljhandel med små exklusiva artiklar som smycken och klockor som kan placeras i glasmonter och samtidigt skapa en sittplats bredvid för väntande vid t.ex batteribyte i klockor eller liknande. 

Områdena är många som SUCCE kan användas till.... 


SUCCE är ett helt nytt stapelbart system framtagit av Butiksmöbler.se där man enkelt kan variera hur man bygger ihop delarna, detta skapar snabb förändring i butiken och samtidigt skapar uppmärksamhet med olika färger i ramar och mellan plattor som ger linjer i podiet. Se olika förslag på monterings alternativ i bilderna.

Alla delar ligger löst staplade ovanpå varandra i frästa spår och ligger sedan stadigt kvar, se bruksanvisning för enkel montering.

Det finns två olika storlekar, 40x40 cm och 60x60 cm. Varje sektion ger ca: 19 cm bygghöjd plus botten plattan med hjul.

Succe kan enkelt byggas till stora bord, låga podier, som trappstegar och även som en sittplats med dyna istället för topplattan och dekoreras med blomlåda i kombinerade färger. 

Det senaste är även en glasmonter som är anpassad till detta system och passar direkt att placera på en Succe ram. Finns i både 40 cm och 60 cm storlek och kan även förses med belysning, se mer under respektive artikel.


Kontakta oss vid eventuella frågor eller önskemål med mejl på kontakt sidan, eller ring oss på 0479 -165 45

Formgivare: Peter Nilsson

Startpaket kan levereras som alla andra Succe artiklar i olika färgkombinationer med lösa delar som byggs i kombinationer efter egen fantasi. 

Till startpaketen kan t.ex. köpas delar som Sittpuff, Ram och blomkruka med siden blomma, eller med akrylbox och ram för att användas som stört-korg. 

Finns även anpassade glasmontrar i både 40 cm och 60 cm storlek.

Hör gärna av er genom kundservice om ni har frågor eller önskar se någon speciell kombination.


Se och beställ olika artiklar nedan:

  


Referens bilder:

Furniture & Light Fair Stockholm 2020Utställning på företag.

Bröllopsmässa Stockholm, Raymond Weil klockor

Low2High har Succe till sina Vacuum maskiner