Glasmontrar / Glasskåp / Glas vitrin med lås

Vi har som grundutförande fyra olika kategorier med glasmontrar eller glasskåp.

Glasmonter BAS 

Kännetecken på BAS modellen är att den alltid har en nedre sockel på ca: 12 cm. Sedan finns den i flera storlekar och med olika typer av topp som trä eller glas, alla modeller finns i flera olika färger.

Glasmonter BAS med förvaring

Kännetecken på BAS MED FÖRVARING modellen är att den alltid har en nedre sockel på ca: 50 cm. Sedan finns den i flera storlekar och med olika typer av topp som trä eller glas, alla modeller finns i flera olika färger.

Glasmonter BILLY

Kännetecken på BILLY modellen är att den alltid har en nedre sockel på ca: 3 cm. Sedan finns den i flera storlekar och med olika typer av topp som trä eller glas, alla modeller finns i flera olika färger.

Glasmonter SPECIAL 

På Special modellerna finns det inga kännetecken... här kan de utformas nästan precis så som du önskar inom tillverkningsmässigt möjliga gränser. Hör av er till oss så skissar vi fram ett förslag enligt önskemål.


De finns i flera olika modeller med glastopp eller trätopp. Vi har även ett flertal olika möjligheter att få med belysning i montern, om ni har svårt att välja så kontakta oss med mejl på vår kontaktsida eller ring oss på 0479 - 165 45 så hjälper vi er.


Tänk på att alla våra glasmontrar levereras fullt monterade, bara att packa upp och ställa på plats