BILLY KASSETT GLASMONTER 45

  • 17 853 krArtikelnummer: 365
Dela

Observera att bilderna inte är foton, utan dataredigerade 3D bilder och dessa kombinationer är enbart förslag, alla diskar BILLY kan kombineras och ni kan får ett förslag precis så som ni önskar era diskar. Hör av er till oss så ritar vi upp just ditt förslag.


Denna disk finns i endast en bredd men i olika material, färger och höjder som kan väljas i listan. Bredd är ca: 82 cm på alla modeller. Antal kassett hyllor kan varieras om man önskar, hör i så fall av er till oss anpassar vi disken så som just du vill ha det.


- Höjd på glasdel är satt till 45 cm men denna kan vid special beställning ändras till både högre eller lägre om man har behov. Kontakta oss för offert.

- Glasdelen är försedd med kassett hyllor i glas för skyltning av t.ex. smycken eller liknande. Skenorna är vita och hyllorna är anpassade i storlek för "Jarnes" backar som kan beställas separat. Även träbackar str 1-4  finns att beställa till (se sista bild där det ligger träbackar på hyllorna)

Baksidan är försedd med låsbara skjutluckor i glas eller trä, detta kan väljas i listan.

- Mycket hög kvalitet på beslag, gångjärn och lås. Levereras fullt monterad.

- Indragen sockel ca: 9 cm hög.

- Denna typ av disk finns som standard i 5 olika grund färger som kan kombineras efter önskemål.

Vi kan även tillverka dessa diskar i andra valfria färger och material, hör av er till oss om önskemål.


Observera att priset i denna artikel är baserat på utförande med hyllor i baksidan i respektive disk. Önskar man lådor eller annan inredning i diskarna så tillkommer mellanskillnaden. Kontakta oss gärna om era önskemål.

- Diskarna kan hämtas direkt på fabrik i Osby efter färdigställd order eller skickas med fraktbolag. Pris på frakt beroende på orderns storlek delges i kassan och dras av vid eventuell egen hämtning på fabrik.

- OBS: Levereras fullt monterade.

- Frakt och moms tillkommer på alla priser.


OBS: Detta är vårt standard sortiment, alla typer av varianter är möjliga då vi tillverkar möblerna på eget snickeri. Hör av er med E-post eller per telefon på vad ni önskar så ger vi en offert.