BILLY GLASMONTER 45- Med glashylla

  • 11 505 krArtikelnummer: 364
Dela

Observera att bilderna inte är foton, utan dataredigerade 3D bilder och dessa kombinationer är enbart förslag, alla diskar BILLY kan kombineras och ni kan får ett förslag precis så som ni önskar era diskar. Hör av er till oss så ritar vi upp just ditt förslag.


Denna disk finns i olika höjd och material som kan väljas i listan

- Höjd på glasdel är satt till 45 cm men denna kan vid special beställning ändras till både högre eller lägre om man har behov. Kontakta oss för offert.

- Glashylla i halva djup som är löstagbar. 

- Mycket hög kvalitet på beslag, gångjärn och lås. Levereras fullt monterad.

- Indragen sockel ca: 9 cm hög.

- Denna typ av disk finns som standard i 5 olika grund färger som kan kombineras efter önskemål.

Vi kan även tillverka alla dessa diskar i andra valfria färger och material, hör av er till oss om önskemål.


Observera att priset i denna artikel är baserat på utförande med hyllor i respektive disk. Önskar man lådor eller annan inredning i diskarna så tillkommer mellanskillnaden. Kontakta oss gärna om era önskemål.

- Diskarna kan hämtas direkt på fabrik i Osby efter färdigställd order eller skickas med fraktbolag. Pris på frakt beroende på orderns storlek delges i kassan och dras av vid eventuell egen hämtning på fabrik.

- OBS: Levereras fullt monterade.

- Frakt och moms tillkommer på alla priser.


OBS: Detta är vårt standard sortiment, alla typer av varianter är möjliga då vi tillverkar möblerna på eget snickeri. Hör av er med E-post eller per telefon på vad ni önskar så ger vi en offert.