KASSADISK BILLY KOMB 1-400 cm

  • 21 355 krArtikelnummer: 164
Dela

Observera att bilderna inte är foton, utan dataredigerade 3D bilder och att dessa kombinationer enbart är förslag, alla diskar BILLY kan kombineras och ni kan får ett förslag precis så som ni önskar era diskar. Hör av er till oss så ritar vi upp just ditt förslag.

Detta förslag på 400 cm innehåller diskar enligt nedan:

1 st - KASSADISK BILLY FÖRHÖJD 60*120*123 CM 6 HYLLPLAN

2 st - KASSADISK BILLY 60*80*95 CM 2 HYLLOR

2 st - KASSADISK BILLY HÖRN 90 GR 60*60*95 CM - UTVÄNDIG ÖPPEN.

- Mycket hög kvalitet på beslag, gångjärn och lås. Levereras fullt monterad.

- Indragen sockel ca: 9 cm hög.

- Denna typ av disk finns som standard i 5 olika grund färger som kan kombineras efter önskemål (se olika förslag) och man kan välja Toppskiva i material melamin eller i det mer tåliga Laminaten. 

Vi kan även tillverka alla dessa diskar i andra valfria färger och material, hör av er till oss om önskemål.


Observera att priset i denna artikel är baserat på utförande med hyllor i respektive disk. Önskar man lådor eller annan inredning i diskarna så tillkommer mellanskillnaden. Kontakta oss gärna om era önskemål.

- Diskarna kan hämtas direkt på fabrik i Osby efter färdigställd order eller skickas med fraktbolag. Pris på frakt beroende på orderns storlek delges i kassan och dras av vid eventuell egen hämtning på fabrik.

- OBS: Levereras fullt monterade.

- Frakt och moms tillkommer på alla priser.


OBS: Detta är vårt standard sortiment, alla typer av varianter är möjliga då vi tillverkar möblerna på eget snickeri. Hör av er med E-post eller per telefon på vad ni önskar så ger vi en offert.