Belysning skensystem

Skensystem med spotlights är ett mycket användbart sätt att lösa belysningen i en butik eller i ditt hem. Framförallt kan man använda spotlights till spotbelysning, men de används också ofta för att ge ett grundljus till lokalen.

Allt ni behöver till ert skensystem för belysning

Vi hjälper er med 3-fas strömskenor, anslutningar & kopplingar och snygga spotlights till ett komplett belysningssystem för er butik. Vi hjälper också till med belysningsplanering och ljussättning för er lokal.

230V skensystem - går att använda till annat än spotlights

I ett inkopplat skensystem så är spänning 230V, precis som ett vägguttag. Det innebär att man kan koppla in elprodukter i skenan istället för ett vägguttag. Det görs enkelt med adapter för skensystem. Ofta är det pendellampor som kopplas till skenorna, men i butiker är det också kassamaskiner, stereo och annat för att slippa dra el på golvet.

Kontakta oss om du inte hittar den belysning du söker eller har andra frågor och önskemål med mejl på kontakt sida eller ring oss på 0479 -165 45

Nedan kan ni välja bland utvalda spotlights av högsta kvalitet för 3-fas skena. Allt från små 3-fas spotlights som används där avståndet är litet, till kraftfulla LED spotlights för större butiker. Vi hjälper er också med 3-fas strömskenor (Global Trac) och alla tillbehör som behövs för att skapa ett komplett belysningssystem med skenor och spotlights.

Normal leveranstid ca: 1-2 veckor


Se mer på denna länk om du behöver hjälp och information om Global skensystem.

https://s3.eu-west-1.amazonaws.com/storage.quickbutik.com/stores/9647J/files/PresentationGlobalskena.pdf